یک مقام ارشد روز چهارشنبه گفت که امارات دیگر دروازه منطقه ای نیست، بلکه دروازه ای به کل جهان است و هدف نهایی آن رسیدن به 90 درصد تجارت جهانی است. دکتر ثانی بن احمد آل زیودی، وزیر تجارت خارجی امارات متحده عربی در اجلاس جهانی اقتصاد سبز گفت: “ما دیگر دروازه ای برای ورود به منطقه نیستیم، بلکه کل جهان هستیم و اطمینان می دهیم که بیشتر تجارت جهانی از طریق ما انجام می شود.” هدف نهایی ما رسیدن به 90 درصد تجارت جهانی به دلیل تعرفه های گمرکی پایین در امارات است.
تجارت خارجی غیرنفتی امارات متحده عربی در نیمه اول سال 2022 ،17 درصد رشد کرد و برای اولین بار در تاریخ این کشور از یک تریلیون درهم گذشت. این ارقام موفقیت مسیرها و چشماندازهای استراتژیک کشور را در تسریع بهبودی کامل پس از پیامدهای منفی همهگیری کووید-19 بر تجارت بینالمللی تأیید کرد.
امارات، G7 بعدی را هدف قرار می دهد
الزیودی گفت که امارات متحده عربی کشورهای بعدی “G7” را هدف قرار داده است که قرار است از نظر اندازه اقتصادی تقریباً دو برابر کشورهای فعلی G7 باشند. تا سال 2050، G7 فعلی به کلی تغییر خواهد کرد. اقتصادهای نوظهور جدید G7 وجود خواهند داشت – هند، اندونزی، ترکیه، روسیه، کره جنوبی، مکزیک و آفریقای جنوبی. الزیودی در جریان این اجلاس گفت: این کشورها در حال حاضر گروه 7 را تقریبا دو برابر خواهند کرد.
“به همین دلیل است که ما بسیاری از آنها را برای CEPA (توافقنامه مشارکت اقتصادی جامع) انتخاب کردیم. ما CEPA را با هند امضا کردیم و آن را با دیگران دنبال می کنیم – ما به زودی قراردادی را با ترکیه امضا خواهیم کرد. ما نیز همین روابط را خواهیم داشت. با [همه] کسانی که قرار است اقتصادهای جهانی شوند.»
وی افزود: هدف نهایی امارات کاهش وابستگی به نفت و اطمینان از سرمایهگذاری درآمدهای حاصل از نفت و گاز در بخشهای متنوع و آیندهنگر است. ما خوش شانس بودیم که انعطافپذیری و چابکی لازم برای سرمایهگذاری در این زمینه را داشتیم و اطمینان حاصل کردیم که نه تنها جنبه منفی، بلکه جنبه مثبت را نیز برای جذب شرکتها و سرمایهگذاریهای بیشتر مشاهده میکنیم.»
رویکرد تهاجمی به FTAS و CEPA
وزیر امور خارجه تاکید کرد که امارات متحده عربی به حرکت تهاجمی خود در مورد موافقت نامه های تجارت آزاد (FTA) و CEPA ادامه خواهد داد. ما معتقدیم مذاکرات FTA یا CEPA نباید بیش از یک سال و نیم طول بکشد زیرا جهان بسیار سریع در حال تغییر است. اگر همتایان مایل به حرکت با ما با همان سرعت نباشند، ما استراحت نمی کنیم. دو تا سه سال دیگر، اقتصادها تغییر خواهند کرد و بخشها متفاوت خواهند بود.»
الزیودی فاش کرد که امارات به زودی مذاکرات خود را با برخی از کشورهای آفریقایی آغاز می کند. ما به تازگی گفتگوها را با گرجستان آغاز کرده ایم. ما فرصت ها را در کشورهایی که در پنج سال آینده شاهد رشد عظیمی خواهند بود، به دست خواهیم آورد. ما با استرالیا و برخی از کشورهای آمریکای جنوبی شروع می کنیم. وزیر امور خارجه امارات در امور تجارت خارجی روز چهارشنبه به شرکت کنندگان در اجلاس گفت: احتمالاً ما یکی از اولین ورودیها به این کشورها خواهیم بود.
او بیان کرد که هنگ کنگ به دلیل رشد بالای چین موفق به رشد خودکار شده است. وی خاطرنشان کرد: هند حداقل برای 25 سال به طور مشابه بر ما تأثیر مثبت خواهد گذاشت زیرا ما بهترین زیرساخت ها، سیستم مالی و بخش های خدمات قوی را داریم که می تواند توسط مشاغل هندی سرمایه گذاری شود.
وزیر امور خارجه با ذکر مثالی از مزایای قراردادهای آزاد تجاری، افزود: شیلی بیش از 130 قرارداد آزاد تجاری امضا کرد و توانست اقتصاد خود را در کمتر از 6 سال دو برابر کند.
دیپلماسی اقتصادی بین المللی بی طرف امارات
الزیودی گفت امارات در سیاست های اقتصادی خود بی طرفی را دنبال خواهد کرد زیرا این بخشی از اصول کشور است. بیطرفی، دیپلماسی اقتصادی بینالمللی کشور را اداره میکند و ما پس از توافق ابراهیم با اسرائیل، منفعت آن را دیدیم که منجر به افزایش شدید تعداد تجارت شد. منطقه بدون گفتگو مستقیم نمی تواند به جایی برسد. ما به خاطر صلح و رفاه منطقه بی طرف خواهیم بود.»
امارات متحده عربی در COP28 چه چیزی را به نمایش خواهد گذاشت؟
این وزیر فاش کرد که امارات متحده عربی اقتصاد خود و کشوری را که در 50 سال گذشته توانسته است به طور پایدار بسازد، به نمایش خواهد گذاشت. ما توانستیم وابستگی به نفت را کاهش دهیم و به این کار ادامه خواهیم داد. ما این کار را به تنهایی انجام نداده ایم، بلکه به صورت فراگیر و با همکاری همه شرکا انجام داده ایم.
ما به لطف آب و برق دبی و اداره (دیوا) و پیشرفت مصدر در انرژی های تجدیدپذیر، موفق به ایجاد یک بخش انرژی تجدیدپذیر قوی شدیم. ما سرمایهگذاریهای بینالمللی عظیمی داریم و تا 100 و 200 گیگاوات انرژی از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تولید میکنیم.»
به منظور کاهش انتشار کربن، وزیر کشور افزود: امارات متحده عربی در حال همکاری با شرکت های نیمه دولتی برای مسیر حمل و نقل بین ترکیه و امارات است. وی گفت: «تا 30 روز طول میکشد تا کالاها به ترکیه برسد و ما در حال آزمایش مسیری هستیم که 12 روز از طریق جادههای عراق/ایران به ترکیه طول میکشد و به این ترتیب اثر کربن و هزینه حمل و نقل کالا کاهش مییابد».
Copyright © 2022 Khaleej Times.
آیا امارات کشور خوبی برای سرمایه گذاری است؟
امارات کشوری است که در سالهای اخیر بیشترین رشد اقتصادی را در میان کشورهای منطقه داشته است. با سرمایه گذاری در امارات میتوانید از مزایای سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری این کشور، مالکیت 100 درصدی کسبوکارتان، مالیات صفر و زیرساختهای بسیار توسعهیافته بهره ببرید.
کدام شهرها در امارات برای سرمایه گذاری مناسب هستند؟
مناطق آزاد در امارات بهترین شهرها برای سرمایه گذاری در امارات هستند. این مناطق شامل دبی و ابوظبی، شارجه، فجیره، عجمان، راس الخیمه و ام القوین هستند. در این لیست دبی بهترین گزینه برای ایرانیان است.
روش های سرمایه گذاری در امارت چیست؟
- سرمایه گذاری از طریق خرید ملک
- سرمایه گذرای در صندوق سرمایه گذاری
- سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی
- سرمایه گذاری از طریق خرید سهام
بهترین روش سرمایه گذاری برای ایرانیان کدام است؟
ایرانیان می توانند با سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت و خرید ملک در امارات برای سرمایه گذاری و اقامت در این کشور اقدام کنند.
حداقل سرمایه گذاری در دبی چقدر است؟
حداقل سرمایه گذاری در دبی یک میلیون درهم است. افراد با خرید ملکی که حداقل یک میلیون درهم ارزش داشته باشد میتوانند ویزای سه ساله دبی را دریافت کنند.
آیا با سرمایه گذاری در دبی میتوانیم اقامت دائم بگیریم؟
خیر امکان دریافت اقامت دائم دبی از طریق سرمایه گذاری وجود ندارد و شما فقط میتوانید ویزای موقت دریافت کنید. البته امکان تمدید کردن این ویزا وجود دارد.
حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در دبی چقدر است؟
بستگی به منطقه ای دارد که قصد ثبت شرکت دارید، از 15000 هزار درهم شروع می شود.
بهترین گزینه های ثبت شرکت برای ایرانیان در دبی کدام هستند؟
شرکتهای با مسئولیت محدود (LLC)، شرکتهای سهامی (Civil Company) و شرکتهای غیرسهامی (Sole Establishment) بهترین گزینه ها برای ایرانیان است. شرکت های تجاری و خدماتی در این دسته ها هستند.
آیا خرید هتل آپارتمان در دبی به صرفه است؟
بله. بعضی از افراد به خاطر اینکه از امکانات آنجا به راحتی لذت ببرند و بابت هر شب اقامت هزینهای پرداخت نکنند، در دبی هتل میخرند و خودشان هم در آنجا زندگی میکنند. مزایای دیگری هم در خرید هتل وجود دارد، اما یکی از مهمترین مزایا، مزیت بزرگ اقتصادی آن بر اساس موقعیت هتلتان است.
آیا دبی کشور مناسبی برای ایرانیان جهت مهاجرت است؟
بله! به دلایل بسیار. علاوه بر دلایلی که بالاتر خواندید، فاصله زمانی و مسافتی کم نسبت به ایران، آبوهوای تقریباً مشابه با ایران و فرهنگ نزدیک مردم این کشور به مردم ما، توانسته دبی را به مقصدی مطلوب و ایدئال برای مهاجرت ایرانیان تبدیل کند. شمار بالای متقاضیان و افراد مهاجرت کرده به این شهر زیبای حاشیه خلیج فارس، گواه این واقعیت است.
ثبت شرکت در IFZA چگونه است؟
ایفزا جز مناطق آزاد امارات است و شرایط ثبت شرکت در آن با شرایط ثبت شرکت در مناطق اصلی Mainland متفاوت است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.